De Safescan 155-S is dé bescherming tegen valse biljetten. Naast het strakke design en compacte formaat biedt de Safescan 155-S zesvoudige bescherming tegen valse eurobiljetten.

Deze valsgelddetector heeft een 100% score op de test van de Europese Centrale Bank. De Safescan 155-S is uw beste bescherming tegen valse bankbiljetten en biedt een snelle en eenvoudige controle van vijf valuta’s: Euro, Britse pond, Zwitserse frank, Poolse zloty en Hongaarse forint.

U kunt de Euro- en pondbiljetten in een willekeurige richting invoeren. In minder dan een halve seconde controleert de Safescan 155-S de echtheid van het biljet en toont het toestel de waarde ervan. Dankzij de praktische optelfunctie ziet u op het lcd-scherm de waarde en het aantal bankbiljetten dat is gecontroleerd. Er klinkt een alarm wanneer het toestel een verdacht biljet detecteert. Wilt u andere valuta’s controleren of worden nieuwe bankbiljetten uitgegeven? Geen probleem! De Safescan 155-S is uitgerust met een USB-poort voor eenvoudige en kosteloze updates.

Safescan 155-S Valsgelddetector: € 109,00

Type Valsgeld detector
Merk Safescan
Aanbevolen door G4S Ja
100% ECB score Ja
Valuta EUR, GBP, CHF, PLN, HUF
Detectie methoden Biljet gewicht, Biljet afmeting, Watermerk, Metaal, Magnetisch, Infrarood
Controle snelheid 1/2 seconde
Valsgeld alarm Ja
Toont hoeveelheid Ja
Toont telling Ja
Afmetingen 159 x 128 x 83
Gewicht 0.52 kg
CE gecertificeerd Ja
Garantie 3 jaar
Update poort USB

Bent u al klant bij G4S? Dan kunt u ook onderstaande losse items bij ons bestellen. Stuur een mail naar retail@nl.g4s.com met de volgende gegevens: bedrijfsnaam, locatiecode, machine type en aantal.

Je kunt ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 0900 447 22 74.

Andere klanten bekeken ook deze machines

Tijd besparen door een biljet- en munttelmachine. Bekijk de mogelijkheden.