Retailers hebben de uitdaging om alle betaalstromen administratief te verwerken. Met PAY worden alle soorten transacties dagelijks bijgeschreven en inzichtelijk gemaakt in één totaalrapportage. Daarnaast profiteert de retailer met PAY van een voordelig totaalpakket aan betaaloplossingen.

Al decennia lang is G4S specialist op het gebied van veilig betalen. Steeds meer krijgt G4S de vraag van klanten om eenvoud te creëren in de administratie van verschillende betaalmethodes. De kennis van betalen komt daarbij goed van pas! Samen met partners is PAY ontwikkeld om alle soorten betalingen samen te brengen in één oplossing en dat ook nog eens tegen de laagst mogelijke kosten.

DE KRACHT VAN DE MIX

Voor een retailer, klein en groot, brengt deze totaaloplossing veel voordelen. Het maakt geen verschil hoe een consument betaalt, met kaart, contactloos of met cash. PAY ondersteunt de retailer met het volgende:

  • cash en elektronische betalingen komen samen;
  • slimme kluizen en diverse pinterminals voor elke soort retailer;
  • cash-, pin- en creditcardtransacties worden dagelijks bijgeschreven;
  • 24/7 online inzicht in alle betalingen
De consument rekent af zoals hij wil: met onder andere pinpas, creditcard, contactloos of met cash

DE WERELD VAN BETALEN IS VOLOP IN BEWEGING!

De ene nieuwe manier van betalen volgt de andere in rap tempo op, van contactloos, via mobiel tot real-time betalingen. Cash blijft een constante factor in het betalingsverkeer. Het veranderende aanbod van elektronische betaaloplossingen, geeft de nodige uitdagingen voor retailers. Als retailer wil je alle beschikbare betaalmethodes ondersteunen om de consument keuzevrijheid van betalen te geven. Met PAY neemt G4S de uitdagingen door het brede en veranderende aanbod aan betaaldiensten over en levert een toekomstbestendige oplossing om aan de vraag van de consument te blijven voldoen.